Reserveren

Korting voor vroegboekers en langkampeerders

Park Landgoed Ginkelduin heeft een aantal kortingsregelingen. Een samenvatting wordt hieronder gegeven.

  • Vroegboekers krijgen 15% korting bij reservering tot uiterlijk 15 januari 2023.
  • Na 15 januari 2023 geldt dat als je tenminste 3 maanden vooruit reserveert, je alsnog 8% korting ontvangt op je verblijf
  • Hoe langer je blijft, hoe meer korting:
    – Kampeer je 7 nachten of langer ontvang je bovenop de korting nog eens 5% korting op het basis kampeertarief
    – Kampeer je 14 nachten of langer dan ontvangt je zelfs 10% korting extra.
    – Deze korting geldt overigens niet voor accommodaties.

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren van een kampeerplaats

Reservering voor de Gebarencamping gaat per email. Download hiervoor het onderstaande reserveringsformulier. Kampeerplaatsen op de velden voor de gebarencamping kun je dus niet boeken via de website van het vakantiepark!

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan bij deze camping, althans niet op het kampeerterrein. In sommige accommodaties zijn huisdieren wel toegestaan. Informeer hiervoor bij de receptie.
Om iedereen een kans te geven op een plek op de gebarencamping zijn de regels wat aangepast. Wanneer je kiest voor een kampeervakantie van 1 of 2 weken aaneengesloten, dan start de week op op vrijdag of zaterdag. Overigens geldt dit alleen voor kampeerplaatsen en niet voor accommodaties. Bij accommodaties bepaal je zelf wat de aankomst dag is en hoe lang je wilt verblijven.

 

Stap 1

Kijk voor de totale kosten in de boekingsmodule van het vakantiepark, selecteer hierbij ‘Landgoed Ginkelduin’ en ‘kampeerplaats’ en comfortplaats (huisdiervrij) maar let op, boek nog niet!

Stap 2

Klik eerst op de plattegrond Ginkelduin en kijk voor een eventuele voorkeursplaats. Gezinnen met jonge kinderen willen soms graag bij elkaar staan. Wij kunnen dit niet organiseren, maar op de besloten Facebookgroep ‘Gebarencamping’ kun je een oproepje doen om met elkaar in contact te komen. Op het aanmeldformulier kun je 3 voorkeursplaatsen opgeven. Het vakantiepark doet haar best om je op een van je voorkeursplaatsen te boeken.

Stap 3

Vul dan het reserveringsformulier in, en mail dit naar landgoedginkelduin@molecaten.nl onder vermelding van ‘gebarencamping’. De camping stuurt de kostenopgave toe en handelt de reservering verder af.

Reserveren van een accommodatie

De accommodaties kunt je direct via de website van Landgoed Ginkelduin reserveren.

MS Word Formaat
PDF Formaat

Vragen?

Heb je vragen over het vakantiepark of de reservering, neem dan contact op met receptie landgoed Ginkelduin of stuur een mail naar landgoedginkelduin@molecaten.nl